Βάπτιση

Εντυπωσιακή βάπτιση κοριτσιού με ανοιξιάτικα τριαντάφυλλα σε σομόν και ιβουάρ αποχρώσεις

Εντυπωσιακή βάπτιση κοριτσιού με ανοιξιάτικα τριαντάφυλλα σε σομόν και ιβουάρ αποχρώσεις

Σ’ ένα υπερυψωμένο – βραχώδες σημείο με θέα που κόβει την ανάσα, στο εκκλησάκι της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στο Μαυροβούνι Γυθείου πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της χαριτωμένης Μελάνθης. Με την ομάδα της Manideco να ετοιμάζει το ιδανικό σκηνικό τόσο στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας, αλλά και την δεξίωσης και με φωτογράφο τον Christos Mavraganis, η βάπτιση αυτή μοιάζει από την αρχή μοναδική. «Στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας τοποθετήθηκαν μικρές, λευκές βάσεις με γυάλες που περιείχαν κεριά, λευκή άμμο, κοχύλια και αστερίες, καθώς και δυο μεγαλύτερες με καλάθια από πρασινάδα και τριαντάφυλλα σομον και ιβουάρ», μας εξομολογήθηκε η μαμά της μικρής Μελάνθης, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο μοτίβο επικράτησε και στην δεξίωση με το dessert table – γεμάτο από κομψές λεπτομέρειες να κλέβει εντυπώσεις!

We could not be more obsessed with the girl baptism we are featuring today!

impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_01x
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_02

«Η βάπτιση της κόρης μας έγινε στο Γύθειο Λακωνίας, το καλοκαίρι. Ήταν μια ρομαντική βάπτιση με θέμα το βυθό της θάλασσας. Η τοποθεσία της εκκλησίας αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για την διοργάνωση της βάπτισης της μικρής μας κορούλας. Η Παναγία Ζωοδόχου Πηγής στο Μαυροβούνι Γυθείου είναι τοποθετημένη σε βραχώδες σημείο που περιτριγυρίζεται από καταγάλανα νερά. Έτσι, δημιουργείται μια υπέροχη, κατανυκτική ατμόσφαιρα που συμβάλλει στη βίωση του μυστηρίου», μοιράστηκε μαζί μας η μητέρα.

impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_02x

«Η ομάδα Manideco με επικεφαλής την Γεωργία Τσιωτου επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια της όμορφης βραδιάς. Αρχικά, στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας τοποθετήθηκαν μικρές, λευκές βάσεις με γυάλες που περιείχαν κεριά, λευκή άμμο, κοχύλια και αστερίες, καθώς και δυο μεγαλύτερες με καλάθια από πρασινάδα και τριαντάφυλλα σομον και ιβουάρ. Λευκές Tiffany καρέκλες διακοσμημένες με πράσινο κλαδάκι συμπλήρωναν το όμορφο σκηνικό. Ξεχωριστή νότα αποτέλεσε μια εντυπωσιακή vintage αψίδα με ανθοσυνθέσεις και γαλλικό τούλι. Η πνοή του ανέμου σε συνδυασμό με το τούλι δημιουργούσαν ένα μοναδικό σημείο για λήψη φωτογραφιών από τον αγαπημένο φωτογράφο Christo Mavragani. Κάτω από τις φυλλωσιές του δέντρου τοποθετήθηκε ένα refreshment table με γλυκίσματα, lemon stand, φρούτα εποχής και βεντάλιες με το όνομα της μικρής, καλωσόριζε τους καλεσμένους».

impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_04
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_04A
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_05x
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_07
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_08A
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_09
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_11
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_12A
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_14
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_15

«Παρακολουθούσα το EverAfter καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας  και με βοήθησε στην επιλογή του ύφους της βάπτισης. Μέσα από το EverAfter βρήκα τον φωτογράφο Christos Mavraganis. Αγαπημένη στιγμή της βάπτισης ήταν η στιγμή που ο πάτερ αναφώνησε το όνομα της νεοφώτιστης: Μελετία-Χρυσάνθη, τα ονόματα των αγαπημένων μου γονιών που συνέθεσαν το ξεχωριστό όνομα: Μελάνθη».

impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_15x
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_17
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_18
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_19
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_20
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_21
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_22x
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_23
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_24
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_25
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_26x

«Το ξενοδοχείο Thirides Beach Resort φιλοξένησε τη δεξίωση. Στην είσοδο ήταν τοποθετημένη μια πινακίδα σε stand με το όνομα της μικρής νεοφώτιστης Μελάνθης. Ένα elegant candy bar δέσποζε στο χώρο. Ποικίλα γλυκίσματα από το ζαχαροπλαστείο Μosaiko, χρυσές γυάλες με κουφέτα, stationeries, μοναδικά μπισκότα από Marias Cakes and Cookies στόλιζαν το τραπέζι ενώ γυάλες με αναμμένα κεριά δημιουργούσαν ρομαντική ατμόσφαιρα. Το candy πλαισίωνε ένα επιβλητικό γραφικό που απεικόνιζε κοχύλι πάνω στο οποίο αναγραφόταν το όνομα της Μελάνθης. Ιδιαίτερη μνεία στις μπομπονιέρες ενηλίκων από Diamond Events, αλλά και στα καπέλα που χάρισε η νεοφώτιστη στους μικρούς της φίλους από Jalex. Τέλος, οι καταξιωμένοι μουσικοί Αχιλλέας Σοφούδης και Θάνος Γκιουλεντζης ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο υπέροχα κλασικά και μοντέρνα τραγούδια της ελληνικής και ξένης μουσικής, αφήνοντας ανεπανάληπτες εντυπώσεις στους καλεσμένους».

impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_27
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_27x
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_28
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_29
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_29x
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_30x
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_33
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_34
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_35
impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_36

«Η συμβουλή μου σε μαμά που προετοιμάζει τη βάπτιση του παιδιού της είναι να διαλέξει το στυλ της βάπτισης με βάση την προσωπικότητα του παιδιού και να απολαύσει την ημέρα της βάπτισης χωρίς άγχος, καθώς πρόκειται για ένα μεγαλειώδες μυστήριο κατά το οποίο το παιδί βαδίζει βήμα-βήμα  στο δρόμο του Χριστού».

impressive-baptism-girl-spring-roses-somon-ivory-hues_38

Πηγή: https://www.everafter.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *