Ποιοι Είμαστε
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ιστορία του Mentaeventdesign

Όπως ξεκινούν οι μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης έτσι ακριβώς ξεκίνησε και η δική μου ιστορία με το menta μου,5 χρόνια πριν. Το μικρόβιο της καλαισθησίας και του εκλεπτυσμένου γενικότερα, καλλιεργήθηκε μέσα μου σε μικρή ηλικία και η μητέρα μου ήταν εκείνη που με παρότρυνε να δημιουργώ και να διακοσμώ το τραπέζι των καλεσμένων μας κάθε φορά που είχαμε κάποιο event στο σπίτι μας.
Ήταν εκείνη που διάλεγε μαζί μου τα πιο καλόγουστα φορέματα βάπτισης και ας ήταν για τις κούκλες μου. Επειδή λοιπόν τίποτα δεν γίνεται τυχαία, σήμερα είμαι εδώ μαζί με την μητέρα μου Ευγενία για να δημιουργήσουμε μαζί την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση,πάρτυ γενεθλίων είτε για οποιοδήποτε άλλο γεγονός και να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε με τις υψηλής ραπτικής δημιουργίες μας αλλά και να εντυπωσιάσετε με τις customize προτάσεις μας ως νονοί όπου και αν βρίσκεστε.
Η έμπνευση μου πηγάζει από τα ταξίδια και τις εικόνες ζωής που έχω αλλά η αγάπη και η ακόρεστη δίψα μου για δημιουργία και εξέλιξη οφείλεται στην υπέροχη οικογένεια μου. Το Mentaeventdesign είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένο στον μπαμπά μας Οδυσσέα Μεϊδάνη.
Ποιοι Είμαστε